Witamy w cyklu artykułów poświęconych wiedzy na temat cennych składników zawartych w mleku modyfikowanym HiPP oraz badań wskazujących na korzyści zdrowotne..
Szczegółowe informacje na temat prebiotyków, probiotyków oraz cennych składników odżywczych, takich jak kwas palmitynowy, kwasy tłuszczowe LC PUFA oraz Metafolin®, które wspierają zdrowy rozwój i prawidłowe funkcjonowanie organizmu dziecka. dowiedz się więcej...
Tekst przedstawia wyniki badań naukowych dotyczących stosowania kluczowych składników, takich jak galaktooligosacharydy (GOS) oraz probiotyczny szczep bakterii L. fermentum CECT5716, które wykazują istotne korzyści zdrowotne i bezpieczeństwo dla niemowląt dowiedz się więcej...
Informacje na temat żywienia niemowląt w pierwszym roku życia, w tym znaczenia karmienia piersią, wyboru odpowiedniego mleka modyfikowanego oraz różnic w składzie mleka matki, modyfikowanego i krowiego. dowiedz się więcej...
Zapraszamy do zapoznania się z wyjątkowymi właściwościami mleka HiPP BIO COMBIOTIK®. Dzięki innowacyjnemu połączeniu składników, takich jak prebiotyki, probiotyki oraz Metafolin®, produkt ten wspiera zdrowy rozwój niemowląt. dowiedz się więcej...
Witamina D może wpływać na zmniejszenie ryzyka wystąpienia wielu chorób. Dlaczego powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na zaopatrzenie w tę witaminę dzieci po 2. roku życia? dowiedz się więcej...
Mleko początkowe i następne podlega restrykcyjnym przepisom prawnym w UE. Najnowsze odkrycia naukowe przyczyniły się do zrewidowania istniejących przepisów prawnych dotyczących kompozycji mleka modyfikowanego dla niemowląt. Więcej...